PORTFOLIO

 

Som både forsker, konsulent og user experience designer har jeg været involveret i en række konkrete udviklingsprojekter. Nedenfor er fremhævet et par af de seneste års projekter jeg er særligt stolt af...

 

''Big Ocean Window' - Danmarks største interaktive skærminstallation

I samarbejde med udviklingervirksomheden PortaPlay, samt vores mangeårige samarbejdspartner, Nordsøen Oceanarium, deltog vi i designet, implementeringen og videreudvikling af et storstilet digitalt redesign af en sektion af Oceanariets udstillingsområde. Dette indebar interaktionsdesign, spildesign og brugen af big-data modeller til at sikre den optimale brugeroplevelse af interaktion med den 100m2 store interaktive skærminstallation. Vi understøttede ydermere den initierende fondssøgning process ift. at finansering af projektet. Se kort præsentationsvideo af Big Ocean Windows installation via dette link.

 

'Aratag' - Platformsapplikation til turistattraktioner

Som led i et forskningssamarbejde mellem vores forskningsmiljø, udviklervirksomheden Kruso og product owner Pangea Rocks, var jeg del af designteamet af den digitale platformsapplikation 'Aratag'. App'en muliggør én samlet platform for lokationsbaseret oplevelsesindhold og navigation på tværs af attraktioner i ind- og udland. Se mere om det færdige produkt via Aratags produktsite.

 

'Vi Streamer op ad Åen' - ugentlig podcast om TV, Film og Streamingtjenester

Medstifter og vært på den ugentlige podcast om streaming-tv og magtkampen om danskernes streaminggunst.

Sammen med mine to medværter, Anders Zimmer Hansen og Tobias Iskov Thomsen kommer vi i hver episode med analyser, anmeldelser og nyheder omkring streamingmarkedet, hvor fakta og humor forsøges kombineret til en podcast, der gerne vil være lidt anerledes end andre film og tv-anmedelsesudsendelser. Podcasten kan findes på Apple Podcasts, Spotify, Pocket Casts, Podcast Addict m.fl.

 

SciVi - Science Visualization for citizens and policy makers

Som advisory board medlem og med-stifter af scivi-konferencen, deltager jeg i en række både forsknings- og praksisrettede aktiviteter, der forsøger at understøtte kommunikationen af viden til forskellige målgrupper i samfundet gennem brugen af visuelle medier herunder særligt animation. Dette indebærer afholdelse af keynotes, rådgivning omkring produktioner og polices, såvel som generel lobby arbejde for at præge feltets gennemslagskraft i praksis. Se mere om konferencen og samarbejdet på www.scivi.dk.

 

iOS App’en ‘Nordsøen Movie Maker'

Som del af mit PhD projekt designede jeg augmented reality app’en til Nordsøen Oceanarium, som et eksempel på, hvordan der kunne arbejdes med strategisk digital design i organisationen. Applikationen vandt brisen for 'Årets Applikation/Website' ved Erhverv Norddanmarks årlige prisuddelingsshow 'Årets Brøl'.

 

Designsprint konceptet ‘User Driven Creative Academy’

Sammen med kolleager fra AAU designede vi det årlige tværfaglige designsprint U-CrAc, herunder med tilhørende digital formidlingsplatform, hvor både undervisere, rekvirenter og studerende har adgang til opdatering af indhold, deling og løbende opdatering under de tre ugers konceptudvikling.

Link til web-sitet: http://www.ucrac.dk

 

Web-platformen Notabrand.com

Platformen var en del af en iværksætterindsats i 2011-2015 , der forbandt up-and-coming designere og kunstnere med kunder verden over. Det var således et eksperiment i at arbejde med bottom-up baseret e-commerce platforme i et kommercielt perspektiv, før feltet for alvor konsoliderede sig en række år senere.

Link arkiv over web-shoppen via http://www.notabrand.com

 

Freelance web-design

I mere end 15 år har jeg løbende arbejdet med freelance web-design til små og mellemstore danske virksomheder indenfor vidt forskellige brancher. Et par eksempler på tidligere produktioner har har været: http://fysiofitness.dk, https://www.hoteloasia.dk, https://www.aai.dk, og http://www.indimedia.aau.dk

 

Peter Vistisen, MSc, PhD

(+45) 30 54 90 96

mail@petervistisen.dk

9000, Aalborg, Denmark